Supralegalizare la Ambasada Chinei pentru diploma / cazier / certificate de nastere / casatorie

Persoanele care solicita sau isi prelungesc viza / permisul de munca in China au nevoie sa depuna la autoritatile chineze DIPLOMA si CAZIERUL romanesc, in forma “supralegalizata”. In plus, cei care au in intretinere copii sau pe sotie/sot, au nevoie si de certificatele de nastere ale copiilor sau de cel de casatorie, in aceeasi forma.

Biroul nostru este SINGURUL din Romania care se ocupa direct (de peste 15 ani) de servicii complete de traducere din si in limba chineza, legalizare notariala, apostilare si supralegalizare si vine, si de aceasta data, in intampinarea clientilor cu acest serviciu care cuprinde:

 1. Traducere autorizata in limba chineza
 2. Legalizarea notariala a traducerii
 3. Supralegalizarea la Camera Notarilor
 4. Supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe
 5. Supralegalizarea la Serviciul Consular al Ambasadei Chinei

Costul unui pachet complet este de 580 lei / document iar durata executarii este de 10 zile lucratoare.

In cazul situatiilor de urgenta, se poate aplica un tarif majorat cu 120 lei / act (suma incasata de Ambasada Chinei) iar durata executarii se reduce la 7 zile lucratoare.

Va astept cu detalii la delia.elena.neda@gmail.com

Gasiti in comentariile la aceasta postare marturiile clientilor care au apelat la serviciile biroului meu si au scutit zile in sir de alergatura, cozi, taxe de platit, programari si stres.

Va garantez profesionalism, seriozitate si punctualitate.

 

10 thoughts on “Supralegalizare la Ambasada Chinei pentru diploma / cazier / certificate de nastere / casatorie

 1. Serviciul 100% profesionist.
  Delia s-a ocupat de tot ce inseamna traduceri documente, legalizari (notar + M.A.I.) si supralegalizari la ambasada. De asemenea s-a ocupat de relatia cu ambasada Chinei.
  Eu i-am dus actele in original la birou doar pentru ca aveam drum in Bucuresti, insa ele pot fi trimise prin curierat. Veti primi inapoi toate documentele in original, ingrijite plus copiile legalizate/traduse.
  Rapid si foarte eficient.

 2. Am fost foarte multumita de servicii, nu doar professionalism ci si implicare. Dna Delia s – a ocupat de tot, nu doar traducere ci si legalizari si supralegalizari. A fost promta si cu rabdare mi-a explicat tot procesul si mi-au ajuns actele la timp. O recomand cu tot sufletul

 3. Am apelat la doamna Neda de trei ori pentru plecarea mea pentru un an in China atat pentru traduceri, cat si pentru supralegalizarea unor documente. De fiecare data am fost foarte multumita de servicii: mi s-a explicat tot pas cu pas, documentele le-am primit prin curier exact cand mi s-a spus ca sunt gata si, in plus, le-am avut si scanate.
  Pentru supralegalizare as fi avut nevoie de aproximativ o saptamana pentru a merge prin toate institutiile si, implicit, pentru a astepta la coada. 🙁 Fiind din alt oras, serviciile doamnei Neda m-au scutit de costurile de cazare si transport fara sa mai mentionez timpul pe care l-as fi pierdut pendulandu-ma intre institutii.
  Recomand aceasta varianta. Pentru mine a fost totul mult mai simplu, mai putin costisitor si am castigat si timp pentru pregatirile de plecare.

 4. Foarte comod si practic. Nu a trebuiut sa ma ocup de nici un detaliu, un serviciu complet si de calitate.

 5. Foarte multumita de serviciile doamnei Neda,as apela oricand cu incredere. Foarte mult professionalism si seriozitate! Va multumim Inca o data pentru servicii! Si succes in continuare!

 6. Bună ziua. Mulțumesc pentru un serviciu rapid și precis, deși timpul in care am avut nevoie se acte a fost destul de scurt și urgent.

 7. Servicii super profi si promptitudine. Este a doua oara cand apelez la serviciile doamnei Delia Neda si de fiecare data, impecabil. Recomand cu incredere serviciile doamnei!!

 8. Un serviciu excelent si complet.Mai ales pentru cineva din provincie este foarte simplu si practic sa rezolvati legalizati si traduceti actele necesare vizei pentru China.Apelati cu incredere.

 9. Am apelat la serviciile doamnei Neda pentru traducerea si supralegalizarea unor documente in limba chineza, a fost cea mai buna alegere. Sunt in China de 4 luni iar cu acele documente am primit viza de munca si mai apoi permisul de sedere. Recomand cu incredere serviciile doamnei Neda si va multimesc inca o data, o zi buna.

 10. Am apelat la serviciile Doamnei Delia Neda de curand, fiind in Beijing si avand nevoie sa zbor in tara pentru a aplica pentru viza Chineza de munca si permisul de rezidenta Chinez, din fericire am gasit aici informatii folositoare in vederea legalizariilor si traducerilor care trebuiau obtinute in cat mai scurt timp! Locuind in provincie (Sibiu) totul a mers impecabil, comunicarea, lipsa de stress, comoditatea, promptitudinea! Recomand cu drag ajutorul si serviciile Dnei Delia Neda! Multumesc din suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *