Life coach – consiliere pentru dezvoltare personala cu Delia Neda

Ești într-un impas?

Îți este greu să iei o decizie importantă?

Te simți singur sau izolat?

Ai subiecte tabu despre care nu îndrăznești să vorbești cu cei apropiați?

Visezi să îți atingi idealurile dar nu reușești?

Simți că adevărata iubire te tot ocolește?

Nu ai curaj să îți înfrunți șefulpartenerulpărinții sau… copilul?

Ai făcut terapie dar încă nu reușești să te înalți din nou?

Vrei să îți apropii copilul și să aveți o legătură așa cum o visai?

Jobul te omoară?

Vrei să fii din nou în formă?

Te pot ajuta să atingi starea de BINE!

CUM?

Ascultându-te cu infinită atenție si răbdare, propunându-ți soluții clare și aplicate, folosind un întreg arsenal de tehnici și metode minuțios elaborate și testate în timp de specialiștii în acest domeniu.

Sunt o persoană empatică

Am experiență ca și consilier pentru dezvoltare personală și urmează să devin formator în metoda ESPERE® de comunicare relațională inventată de Jacques Salomé.

Sunt un profesionist desăvârșit, un consilier aparte si îți voi fi alături în această minunată călătorie a dezvoltării și echilibrării tale iar tot ceea ce ne spunem va rămâne doar între noi.

Vino să ne cunoaștem și să stabilim împreună abordarea cea mai eficientă pentru ca tu să îți clădești cea mai frumoasă parte a vieții tale!

Family. Paper chain family protected in cupped hands

Family. Paper chain family protected in cupped hands

On-line va fi mereu simplu
Așadar poți să încerci ședințele de consiliere pentru dezvoltare personală prin facebook messenger sau instalându-ți skype (pe mobil sau computer) ori zoom.

Cei care au apelat la ședințele de consiliere pentru dezvoltare personală au simțit încă de la primele ședințe acel ”declic”.
Au făcut deja primul pas de la ”nu mai pot” către ”chiar așa… POT face asta”.
În orice domeniu al vieții lor.

Te invit să citești în comentariile de mai jos mărturiile lor despre impactul pe care ședințele de consiliere alături de mine l-a produs în viața lor.

Tariful pentru o ședință de consiliere de 50 min este de 100 lei.

Programează-ți chiar ACUM prima ședință prin whatsapp la 0728226606 sau mail: delia.elena.neda@gmail.com.

Pentru că meriți să îți fie BINE!

9 thoughts on “Life coach – consiliere pentru dezvoltare personala cu Delia Neda

  1. Am găsit în Delia cel mai cald om atunci când am avut nevoie să îmi deschid sufletul. Viața mea s-a schimbat mult în bine de când am ales sa urmez aceste ședințe de consiliere personală. Când nimic nu mai are sens încercați asta!

  2. Un om deosebit și un profesionist desăvârșit. Multumesc Delia, că mi-ai dat ocazia să te cunosc și m-ai ajutat să văd și altă latură a vieții mele. Astept cu nerăbdare și cu interes următoarea ședință

  3. Apelati cu incredere la d-na Delia.Eu am facut-o si ma felicit pentru aceasta decizie.A fost singura persoana in fata careia mi-am deschis sufletul abordand probleme pe care nici macar unui preot nu i le-as fi putut spune intr-un moment de spovedanie.Din primele minute de discutii mi-am dat seama ca este o adevarata profesionista care iti atinge sufletul si-ti preia greutatea care te apasa.Multumesc mult….succes mai departe.Sigur veti avea.

  4. Profesionalism ,dedicatie,un om minunat.
    După fiecare ședință am resimțit confortul emoțional.Am simțit că transmite căldură,iubire de oameni.M a făcut să rad ….un om cu adevărat minunat.Multumesc

  5. În discuțiile cu Delia,m-am simțit de parca stăteam de vorbă cu un bun si vechi prieten,căruia aveam asa multe să-i spun si sa ma asculte!A reușit să-mi deschida sufletul si mintea ,sa vad alta fata a vieții,sa inteleg ca EU POT face lucrurile să se schimbe prin perseverență si actiune.MULTUMESC!!

  6. O doamna minunata, un consilier profesionist, o persoana în fața căreia mi-am putut deschide sufletul. M-a făcut să înțeleg cine sunt, ce ar trebui să fac să-mi fie bine…Au fost doar trei ore, dar am simțit parcă ne-am ști de o viață, m-a făcut să am mai multă încredere în mine, m-a făcut să văd că eu sunt cea de care depinde fericirea meaMultumesc! Mulțumsc!Mulțumesc!!

  7. Un om minunat care stie sa te faca sa simti emoție..bucurie .sa afli lucruri minunate despre tine ….sadeste baza si incredere in tine ….recomand cu drag ! Iti multumesc din suflet !

  8. Delia in primul iubeste extrem de mult ,job ul asta de consilier si o face să si dea toată silința si sa si pună inima cu fiecare pers intalnita.,e empatica.. Orele petrecute cu ea au fost o binefacere totală ..Eu am facut cele 3 sedinte gratuite .,m am schimbat,mi a dat speranța ,încrede mine mai multa.,oricând acuma m ai cad,stau si caut din spusele ei si ma ridic mai repede. 😘😘🤗🤗🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *